CIKO - Kerámia

Örömmel jelentjük be, hogy megérkezett a Magyarországon kizárólag nálunk elérhető cseh gyártmányú CIKO® szigetelt kerámia kéményrendszer! 

A gyártó 2002-ben alakult. A kerámia kéményrendszerei a kezdetektől kezdve keresett termékek, elsősorban a külső burkolathoz tartozó egyedi tégla-köpenyelem miatt, amelyek a CIKO® kerámia kémények jellemzői.A CIKO® kémények évről évre egyre keresettebbek, nemcsak a külső burkolat egyedi megoldása, hanem a folyamatosan bővülő és továbbfejlesztett alkatrész választéka miatt is. A köpenytégla vágott vízszintes csatlakozással rendelkezik, amely lényegesen pontosabb - és ami nagyon fontos - a CIKO® kerámia kémények gyorsabb telepítését biztosítja. 


A CIKO TEC® és CIKO 3V® a megoldás a modern ház füstgáz-elvezetéséhez, minden nyitott vagy zárt égésterű szilárd tüzelésű készülék füstgázának elvezetésére. 

 

CIKO 3V®

Hőszigetelt, samott bélésű kéményrendszer, amely minden szilárd tüzelésű nyitott égésterű készülék füstgázának elvezetésére alkalmas. 

 

A CIKO TEC rendszer fontos jellemzője, hogy kialakításának köszönhetően,  a szilárd tüzelésű zárt égésterű tüzelőberendezéshez szükséges égési levegő bevezetése a

 szigetelés és a köpenytégla között megoldott!CIKO 3V® és CIKO TEC® elérhető az alábbi méretekben:

140mm

160mm

180mm

200mm

Tovább